Het filmpje begint met ‘Welkom op Het Allerleipste Festival’.
En het is absoluut waar. Veel leiper dan dit zul je niet gauw vinden. Dit krijgt zelfs mijn familie niet bij elkaar verzonnen. Dit is de ultieme Briljante Leipheid.
Lange Frans en Janet Ossebaard maken zich ernstige zorgen over wat er allemaal mis gaat in de wereld. En dat is ook nogal wat.
Alle rijken der Aarde èn alle regeringsleiders, ja ongelogen, je leest het goed: ALLEMAAL, kopen bij een New Yorkse pizzabakker kleine kindjes. Ze bellen natuurlijk niet op: “Doe maar 8 jongetjes van een jaar, en drie meisjes van 2 jaar.” Dat zou opvallen dus daar gebruiken ze geheimtaal voor, een code. ‘Kaas’ kan bijvoorbeeld een jongetje betekenen, en ’tomaat’ een meisje. Janet heeft die code gebroken, die ontcijfert moeiteloos al die bestellingen. Die kindjes zijn opgeslagen in de kelder van die pizzatent. Dus als zo’n rijkaard een bestelling heeft geplaatst dan haalt de pizzaboer de bestelde kindjes uit de kelder en dan worden ze door een jongen op een brommer afgeleverd. Wereldwijd, ook in Den Haag.
Die kindjes worden eerst voor de lol misbruikt en gemarteld, dan vermoord. En daarna wordt hun bloed tijdens satanische rituelen gedronken. Champagne is uit, bloed is goed. Daar gaat meer geld in om dan in de wereldwijde drugshandel. ‘De Cabal’ zit daar achter, dat is een eeuwenoude vereniging waarin Nederland het core country is. Die Cabal regeert eigenlijk over de hele wereld. Die mannen waar wij op stemmen zijn alleen maar marionetten, die doen alleen maar wat de rijken bevelen. Ja, de wereld is corrupt.

En er gebeurt nog veel meer waar Janet alles van weet. Over corona en andere enge ziektes die helemaal niet bestaan. Die zitten juist in de injecties die je krijgt omdat je ze zogenaamd nodig hebt. Je denkt dat je naar het ziekenhuis gaat om beter te worden, maar je wordt er juist ziek gemaakt. En je krijgt er meteen een chip bij die dan bepaalt wat jij denkt en doet. En die Cabal heeft daar natuurlijk de afstandsbediening van. ‘Crowd Control’ heet dat.
‘We worden genaaid van alle kanten’, maar Frans en Janet zijn De Verlossers die ons, samen met Donald Trump, zullen redden.