Het AP meldt dat advocaten van tenminste drie Capitoolbestormers hebben verklaard dat hun cliënten hun dagje uit naar het Capitool hebben gehouden op basis van desinformatie die werd verspreid door onder anderen hun Grote Voorganger Donald J. Trump.
Als ze van te voren hadden geweten dat dat allemaal fake news was, dan hadden ze het niet gedaan, echt waar.

Die techniek hebben zelfs mijn ‘tegenstanders’ nooit gebruikt. 

HERSTEL! CORRECTIE! SOOORRRYYY!!! Het is nu zondag 30 mei 22 uur en een paar minuten. En terwijl ik dit schrijf tikt de klok genadeloos verder; ik weet nu derhalve nog niet hoe laat exact ik op de ‘Update’ knop zal drukken.
Maar dat is ook niet relevant. Wat ik me nu (met een huivering) realiseer is dat ik een enorme denkfout heb gemaakt, die door de vijand hoogstwaarschijnlijk al gillend van het lachen is geconstateerd. Want die techniek is uiteraard al lang geleden gebruikt door het Grootmongoloïde Genootschap. Namelijk toen zij zich kermend verscholen achter het excuus ‘dat het allemaal te danken was aan verkeerde adviezen van de advocaat en de accountant’. Gevolgd door de constatering dat er daarom geen enkele reden te bedenken was waarom ik niet gewoon, uit vrije wil en om mijn goede intenties te tonen, ex een riante maandelijkse toelage zou betalen.