Na het publiceren van mijn Pauze Post, wilde ik weer verder schrijven aan mijn rapportje. In plaats daarvan viel mijn oog op een bericht dat ik niet mag negeren.

Het was gisteren Internationale Masturbatiedag. Maar wie nog niet aan zijn trekken is gekomen, het mag nog tot en met zondag. Want wegens succes is de actie verlengd tot de hele maand mei.

Ik zelf ben er helemaal klaar mee, en de brandweer is ook al uitgerukt. Natuurlijk zijn er mensen die bij het idee al een wegtrekker krijgen. Vergeet niet dat lang niet iedereen zijn trekken thuis krijgt. Voor echte liefhebbers worden trektochten georganiseerd, waarbij het gebruik van trekhaken en sjorbanden niet wordt geschuwd.

Wie weet overigens wat een deeltrekker is? 

A Een part time bijstandstrekker

B Een vogelsoort waarvan een deel trekvogel is, en een ander deel standvogel

C Een man die niet van zijn geslachtsdeel kan afblijven

D Een tractor die door meerdere boeren worden gebruikt

Synoniemen voor masturberen door mannen

Zaadpompen, Doe-Het-Zelven, een boom opzetten, fappen, de hond uitlaten, de pony melken, de boxershort dichtkitten, voorhuid-joggen, vuistvogelen, handkarren, sjorren

Synoniemen voor masturberen door vrouwen

Clitsjoelen, de poes voeren, lippen stiften, de vijver vullen, plaatje draaien, pruimduimen, schaamhaar strijken, de visboer gedag zeggen, de heuvel beklimmen