Als je toevallig een klassieke hekel hebt aan je schoonmoeder, grijp dan nu de kans aan om ongestraft van haar af te komen: Vier Kerstmis samen, maar ga eerst even stiekum alleen corona-shoppen in de Kalverstraat, de Lijnbaan, Bataviastad misschien.

Als je toevallig een spreekwoordelijke hekel hebt aan je schoonmoeder, dan heb je nu de kans om ongestraft van haar af te komen:
Vier Kerstmis gezellig samen met haar, maar ga eerst even stiekum alleen corona-shoppen in de Kalverstraat, de Lijnbaan, Bataviastad misschien. Schiphol is ook leuk.
Succes gegarandeerd, zolang je zelf nog in de bloei van je leven bent en zij al in de aftakelingsfase verkeert.
Ai, misschien is het daarom wel zo druk in de winkelcentra. Denk ik ook een keer dat ik een slim plannetje heb bedacht, is heel Nederland het misschien al aan het uitvoeren.
In dat geval heb ik een tip voor schoonmoeders. Houd voortdurend in de gaten waar de kids uithangen. Als ze constant aan het shoppen zijn, dan zegt dat iets over je populariteit.

Ik ben benieuwd of morgen die grens van 10.000 besmettingen gehaald zal worden. Maar ik ben, zoals altijd, positief.
Samen gaan jullie het voor elkaar krijgen. Want als Nederlanders tegenwoordig ergens in uitblinken, dan is dat stupiditeit.

Ik blijf voor alle zekerheid ingegraven in mijn veilige hol, met drank en knabbels voor minstens een maand. Je moet van heel goede wijnhuize komen om mij te grazen te nemen. Ik spreek uit ervaring en neem geen enkel risico. Ik heb al eerder aanslagen overleefd.

Het leukste daarvan is dat dat me ook nog kwalijk wordt genomen. Als iemand een kuil voor me graaft, ook al is het nog zo’n domme kuil, dan moet ik wèl leuk meespelen en erin trappen.