Update 17:10

Gewoon om te laten zien hoe goed we allemaal samen bezig zijn. We zijn geweldig. We kunnen ongeloooooflijk trots zijn op ons.
In de afgelopen week hebben we kans gezien om 43.103 landgenoten te besmetten met corona. En in het afgelopen etmaal hebben we nèt de 10.000 niet gehaald. We bleven steken op 9.924. Morgen beter.

Ik denk dat we wel weer een dagje winkelen in Amsterdam verdiend hebben. Of misschien wel een leuke vakantie.

Of moeten we gewoon helemaal nergens meer op letten, omdat het een hoax is?
Of een complot. Wereldwijd houden 1,6 miljoen mensen zich, volgens onder andere Lange Frans die toch lang niet gek is, in opdracht van Bill Gates verstopt omdat we moeten denken dat ze zijn overleden aan corona. En overal liggen de ziekenhuizen vol met goed opgeleide amateur toneelspelers, die op commando van de artsen beginnen te hijgen en te puffen. “Ja, nu allemaal tegelijk want er komt iemand aan. Stop maar weer, hij is weg. We gaan weer verder. Wat was er ook alweer troef?”
Tienduizenden laboranten doen bij de farmaceuten hun uiterste best om te doen alsof ze een medicijn aan het bedenken zijn, terwijl ze in werkelijkheid alleen maar een beetje in glazen water roeren.

Voor het Hogere Doel? Godallemachtig! Het zal toch niet waar zijn? Is dit Het Plan waar al die jaren keihard voor gekaart is?
Is dat het geheim van die raadselachtige verhuizing naar dat geheimzinnige bouwwerk, dat diep in het Flevolandse oerwoud verborgen ligt?