Dat krijg je als eerste voor je kiezen als je, zoals altijd, 's nachts om drie uur tijdens de verplichte pauze de laptop aanzet om nog wat te lezen en te schrijven: Rachel verwacht na de dood André in De Hemel weer terug te krijgen.

Dat krijg je als eerste voor je kiezen als je, zoals altijd, ‘s nachts om drie uur tijdens de verplichte pauze de laptop aanzet om nog wat te lezen en te schrijven: Rachel dreigt in De Telegraaf dat zij verwacht na de dood André Hazes in De Hemel weer terug te krijgen.

Ik geloof niet in een hemel; ik betwijfel zelfs of er een plek te bedenken is waar ik een hele eeuwigheid zou willen doorbrengen. Waar ik iedere dag wakker zou worden op de zelfde plek, iedere dag het zelfde zou doen, iedere dag de zelfde gezichten zien. 

En als ik dan ook nog iedere dag naar André Hazes zou moeten luisteren, dan kan ik nog maar aan één ding denken: ? Kun je in De Hemel zelfmoord plegen? Heeft iemand daar ervaring mee?