QAnon, 5G Chemtrails en mensen als willoze zombies. Daar gaat Bryan Roy iets aan doen

Geüpdatet 28 oktober 2020 17:00

Bryan Roy is aanhanger van Janet Ossebaard, èn hij is ook nog lijstduwer van de nieuwe QAnon-partij, waarvan het speerpunt de strijd is tegen het elite-netwerk dat in satanische rituelen baby’s doodt en hun bloed drinkt, en waar Bill Gates volgens welingelichte kringen de grote baas van is.
Trumps tegenstander Biden is ook lid van die club. En Grapperhaus is sponsor, want die heeft 100 miljoen euro van onze belastingcenten achterover gedrukt om te zorgen dat het netwerk voldoende kinderen krijgt voor die satanische pedo-rituelen. Alleen al in Nederland verdwijnen daarvoor 50.000 kinderen per jaar.

Althans, dat wordt met gortdroge ogen, zonder ook maar één spier te vertrekken, verteld. En niet door een patiënt in een gesloten inrichting, maar in gewone huiskamers door ogenschijnlijk redelijk normaal ogende Nederlanders, soms zelfs bekende Nederlanders. Zoals Bryan Roy en Lange Frans om maar twee willekeurige voorbeelden te noemen.

Door de zelfde welingelichte kringen wordt uitgelegd waarom ieder najaar de klok wordt teruggedraaid. Lees en huiver:

Dat ‘extra uur’ wordt door onze wekkers gebruikt om via 5G Chemtrails alle informatie over onze gezinnen te uploaden naar het datacenter van Bill Gates. Uuuuuuuuuuh???
Een wekkertje dat je voor 5 euro bij de Hema hebt gekocht, of voor nog minder ergens op een markt in Turkije, blijkt een soort supercomputer te zijn die het hele jaar precies registreert wat er in je huis gebeurt en dat allemaal in een uurtje oploadt naar Bill Gates?
Alle wekkerfabrikanten ter wereld, in Amerika, Rusland, Japan, merkleveranciers en makers van spotgoedkope Chinese imitiaties, werken samen aan de produktie van dat super-apparaat?
5G dat nog heel vroeg in de opstartfase verkeert, wordt gebruikt om al die info te verzenden? En dan nota bene via chemtrails, die condensstaarten van vliegtuigen die volgens de wappies helemaal geen condenssporen zijn, maar gif dat over de Aarde wordt gestrooid?

(Overigens: Dat ‘extra uur’ bijgenaamd ‘wintertijd’ is in 1977, opnieuw, ingevoerd. Blijkbaar hadden we toen al stiekem een draadloos netwerk waar uitsluitend de rijken der Aarde gebruik van konden maken).
Wat gebeurt er dan met die informatie? Die info wordt gebruikt om de afstandsbediening te programmeren.

Welke afstandsbediening? De afstandsbediening die we ingespoten krijgen met het vaccin tegen Corona, waardoor we allemaal veranderen in een soort zombies.
Want daarvoor is corona uitgevonden. Corona is helemaal niet per ongeluk ontstaan; corona is ontwikkeld om wereldwijd iedereen te kunnen inenten.
Want met de entstof krijg je ook een mini-microchip toegediend, waardoor je een willoze slaaf wordt van Het Systeem, ook wel bekend als De Cabal.

Zijn jullie er nog?

Ik zie het in gedachten vóór me: Bryan Roy die in de Tweede Kamer de microfoon pakt voor een discussie over wanneer er nu eindelijk eens iets wordt gedaan aan dat netwerk en aan die 5G Chemtrails waarmee onze atmosfeer wordt vergiftigd alleen maar om Bill Gates aan de macht te helpen.
Daarna een optreden van Geert Wilders over de ziekenhuizen die zo stampvol liggen met Islamieten, dat er geen plaats meer is voor fatsoenlijke Nederlanders.
Na de pauze houdt Thierry Baudet een toespraak over de bijzondere eigenschappen van de boreale mens in vergelijking met de andere ondersoorten van Homo Sapiens.

Als we daar de wereldwijde pers niet mee halen, dan gebeurt dat nooit.

Waarschijnlijk wordt er dan door de EU aan onze grens een muur opgetrokken waar die Mexicaanse Muur van Trump bij in het niets  verdwijnt.

En dat zou dan ook nog volkomen terecht zijn.