Een nieuw verhaal dat de moeite van het lezen méér dan waard is. Niet alleen vanwege de geflipte haathippie, maar vooral omdat erin wordt uitgelegd hoe je mensen kunt bespelen. Wie dit leest beseft meteen hoe het kon gebeuren dat eerst een scheidende vrouw en later haar hele omgeving werd vergiftigd met misleidende leugens.

Een nieuw verhaal dat de moeite van het lezen méér dan waard is. Niet alleen vanwege de geflipte haathippie, maar vooral omdat erin wordt uitgelegd hoe je mensen kunt bespelen.
Wie dit leest beseft meteen hoe het kon gebeuren dat eerst een scheidende vrouw en later haar hele omgeving werd vergiftigd met misleidende leugens. ‘Herhaling is de macht van de reclame’.

Als je keer op keer op keer met je zielige verhaaltje ieder podium betreedt dat maar voorhanden is, ook al word daar keer op keer op keer weer genadeloos de vloer aangemaakt met je schijnargumenten, dan wordt niet alleen langzaam maar zeker je publiek geconditioneerd, maar ook kom je dan onvermijdelijk een keer tegenover iemand te zitten die nog beroerder op de hoogte is van de materie dan jijzelf.
En die ene schamele overwinning wordt er dan uiteraard uit geplukt als ‘bewijs’ van je gelijk, en ook is daarmee bewezen dat al die andere nederlagen te danken waren aan corruptie en ‘fake news’.

Klik op de afbeelding voor het hele verhaal over de man die van haat zaaien een kunst heeft gemaakt.