Door de geflopte dansleraar geen strobreed in de weg te leggen èn doordat hij van de media een idiote overdosis aandacht heeft gekregen is zo langzamerhand een sfeer ontstaan waarin deze randfiguur volkomen onterecht de statuur lijkt te hebben gekregen van een deskundige die daarom altijd welkom is bij talkshows om uit te leggen 'wat er allemaal niet goed gaat'. Moeiteloos wordt hij met zijn tegenstrijdige Fröbelschoolverhaaltjes aan talkshowtafels uitgenodigd om in discussie te gaan met zwaargewichten die wèl weten waar het allemaal om gaat.

Vorig jaar noemde de geflopte dansleraar al eens een aanslag op Rutte ‘een optie’. Daarmee maakte hij zich niet voor het eerst, en ook niet voor het laatst, schuldig aan een vorm van opruiing waarvoor hij had moeten worden opgepakt. Tot op heden is dat om onduidelijke redenen nog nooit gebeurd. Inmiddels schijnt dat eindelijk wèl eens te gaan gebeuren.
Door hem al die tijd geen strobreed in de weg te leggen èn doordat hij van de media een idiote overdosis aandacht heeft gekregen is zo langzamerhand een sfeer ontstaan waarin deze randfiguur volkomen onterecht de statuur lijkt te hebben gekregen van een deskundige die daarom altijd welkom is bij talkshows om uit te leggen ‘wat er allemaal niet goed gaat’. Moeiteloos wordt hij met zijn tegenstrijdige Fröbelschoolverhaaltjes aan talkshowtafels uitgenodigd om in discussie te gaan met zwaargewichten die wèl weten waar het allemaal om gaat.
Niemand die hem eens aanpakt over die tegenstrijdigheden; corona is maar een griepje, er is geen oversterfte, ziekenhuizen worden gesloten wegens gebrek aan patiënten, maar tòch zijn aerosolen de belangrijkste verspreiders van dat onschuldige griepje en hadden er ettelijke slachtoffers minder kunnen vallen als er eerder naar hem was geluisterd, Hij handelt uit Liefde en Geweldloosheid maar praat toch geweld goed want ‘als je onterecht angst aanjaagt dan roep je geweld over jezelf af’.

Ik moet er niet aan denken dat van Ranst, Osterhaus, de Jonge of één van de andere autoriteiten ooit op hun rug worden aangetroffen met een mes in hun borst gestoken met het zoveelste wartaalbriefje eraan, maar uitsluiten kunnen we dat niet meer in het huidige klimaat van polarisatie, haat, desinformatie en opruiing, dat is veroorzaakt door semiprofessionele volksmenners als de dansende joker, Maurice de Hond, Lange Frans, Janet Ossebaard, Micha Kat of één van de andere zotten die nog steeds vrij rondlopen.
Àls er ooit slachtoffers vallen, dan is dat niet alleen de schuld van deze ultieme mafklapper, dan is dat zeker mede veroorzaakt door de slappe houding van het OM, èn door de sensatiegeilheid van de media die niet alleen aan alle krankzinnigen een podium bieden, maar die zelfs méér waarde lijken toe te kennen aan de sprookjes van de mafklappers dan aan de boodschap van de autoriteiten.

Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat sommige kwaadaardige geesten kans zien om gewone geestelijk gezonde mensen te besmetten met hun weerzinwekkende leugens?