Playa del Inglés is een vrij saaie plaats. Alles is nieuwbouw, het meeste laag. Wel allemaal netjes en goed onderhouden; er zijn geen achterbuurten. Helaas is er ook geen gezellige boulevard, en zijn er ook geen leuke winkelstraten. De winkels zijn, enkele uitzonderingen daargelaten, bij elkaar gejaagd in foeilelijke winkelcentra. Er zijn ook voordelen: De mensen zijn allemaal buitengewoon vriendelijk, ook in de winkels, en de plaats is brandschoon. Er is nergens een vuiltje te vinden. Zeker geen eetbaar vuiltje, om kakkerlakken niet aan te moedigen. De keerzijde daarvan is dat er ook maar weinig vogels en weinig hagedissen zijn; veel minder in ieder geval dan 12 jaar geleden.

[huge_it_slider id=”10 “]

Playa del Inglés is een vrij saaie plaats. Alles is nieuwbouw, het meeste laag. Wel allemaal netjes en goed onderhouden; er zijn geen achterbuurten. Helaas is er ook geen gezellige boulevard, en zijn er ook geen leuke winkelstraten. De winkels zijn, enkele uitzonderingen daargelaten, bij elkaar gejaagd in foeilelijke winkelcentra.

Er zijn ook voordelen: De mensen zijn allemaal buitengewoon vriendelijk, ook in de winkels, en de plaats is brandschoon. Er is nergens een vuiltje te vinden. Zeker geen eetbaar vuiltje, om kakkerlakken niet aan te moedigen. De keerzijde daarvan is dat er ook maar weinig vogels en weinig hagedissen zijn; veel minder in ieder geval dan 12 jaar geleden.