In Swifterbant vind je tegenwoordig de beste patat die ik ooit heb gegeten, zelfs beter dan zelfgemaakte, minstens honderdduizendmiljoen maal lekkerder dan al die voorgebakken ellende die je bij de modale snackbar te eten krijgt, en zelfs aanzienlijk lekkerder dan de befaamde patat van De Frietboutique in Amsterdam. Een knapperige korst met de schil er nog bij, mals van binnen en met een volle aardappelsmaak. Met de hand en met liefde en passie vers gemaakt door De Meiden, met lokale aardappelen van de Poters van Piet.

De beste patat die ik ooit heb gegeten, zelfs beter dan zelfgemaakte, minstens honderdduizendmiljoen maal lekkerder dan al die voorgebakken fabriekspatat die je bij de modale snackbar te eten krijgt, en zelfs lekkerder dan de uitmuntende patat van Manneken Pis of De Frietboutique. Een knapperige korst met de schil er nog bij, mals van binnen en met een volle aardappelsmaak. Ambachtelijk, vers en duidelijk met liefde en passie gemaakt door De Meiden, met lokale aardappelen van de Poters van Piet. En dat gewoon in mijn eigen Swifterbant.

De hele zaak is een aanrader; prachtig ingericht, vriendelijke bediening, goed eten, smaakvol opgediend. Alles klopt, inclusief het logo en de meeneemverpakkingen.