De wereld staat in brand, en dat gaat, vrees ik, nog veel erger worden. Ik heb daarom van alles onder handen om over te schrijven. Maar de afgelopen dagen is dat onmogelijk gemaakt door tegenslag op tegenslag bij mijn hosting provider. Nu is de website online, maar dat kan straks weer veranderen.

Ik zou me nu kunnen uitleven, maar ik bewaar het voor morgen. Tenminste, als de website overeind blijft. Vandaag ga ik eerst dit blog eens goed opruimen. Het is mooi geweest. Ik heb me uitgeleefd; iedereen weet hoe ik over ze denk. Niemand heeft daar ooit een antwoord op weten te bedenken. En zeker in deze gruwelijke tijden wil ik geen blog meer dat gevuld is met teleurstellingen, verwijten, tikken op vingers, en trappen op lange tenen.

Daarom ga ik eerst opruimen zodat ik morgen met een schone lei kan beginnen.