De eerste aflevering van Pipo de Clown. Youtube tracteerde me hierop toen ik muziek aan het zoeken was uit die tijd. Ik wilde hem eigenlijk bewaren voor eind augustus, maar ik heb mezelf tot de orde geroepen. "Niet zo vals doen, Loek", zei ik tegen mezelf, "waarom zou je er zo lang mee wachten? Hij is nu toch ook leuk?"

De allereerste aflevering van Pipo de Clown op 17 september 1958.
Welke leeftijdgenoot herinnert zich dat niet? Samen met de televisieloze buurtkindjes op de knietjes voor die enorme houten kast met dat heel kleine beeldschermpje erin.

Youtube tracteerde me hierop toen ik muziek aan het zoeken was uit die tijd. Ik wilde hem eigenlijk bewaren voor eind augustus, maar ik heb mezelf tot de orde geroepen. “Niet zo vals doen, Loek”, zei ik tegen mezelf, “waarom zou je er zo lang mee wachten? Hij is nu toch ook leuk?”