De mening van een uitbater van een Nederlands restaurant in Benidorm over het ontstaan van het corona virus, zoals hij die op 12 maart op Facebook plaatste. Delen is uitgeschakeld voor het bericht, maar ik heb de tekst integraal overgenomen.
De originele tekst is hier te vinden: Willem over het corona complot van de EU

CORONA BULLSHIT
Hoe achterlijk denken ze nu dat wij Nederlanders zijn?
Géén handenschudden -goed voorbeeld trouwens Rutte – en via ‘verplicht’ pinnen naar ……… ?
Je weet het niet hé, want het virus dat komt als een geschenk voor de puppetmasters achter de schermen, geeft een even grote vrijbrief als het veelvuldig misbruikte ,,strijd tegen terrorisme.”
Laten we eerst even het belachelijke ‘verplicht’ pinnen protocol van de supermarktbranche onder de loep nemen. Contant geld wordt – straks gedwongen – afgeraden omdat het virus overleeft op o.a. geld, en dus gestopt moet worden door een absoluut minimum aan contact tussen kassamedewerker en klant……. en daarom mogen wij klanten pinnen aan een aparaat, waar per dag minimaal 1000 andere klanten met hun handen aanzitten. Is dit logica, of juist de vooropgezette opzettelijke verspreiding van het virus?
Of hebben wij superpinapparaten die het virus instantly de nek omdraaien?
Het is de zotheid ten top deze oproep – enkel een voorloper van het zo gewenste verbod op contant geld in onze big brother maatschappij – zeker temeer daar we wel als mieren door de hele supermarkt mogen krioelen, en daar met onze ‘coronahanden’ verder werkelijk alles aan mogen raken waar ook de overige klanten, en de winkelmedewerkers, aan zitten.
Deze oproep is dus puur en alleen om ons ‘rijp’ te maken voor een aankomend verbod op contant geld, zodat wij als burgers straks letterlijk 24 uur per dag gemonitord en gevolgd kunnen worden, als de slaven die we zijn.
Dan even naar de ‘willekeur’ van het virus m.b.t. de echt massale uitbraken.
Waarom duikt dit virus vanuit het niets massaal op in Italië, een land dat op ramkoers ligt met het dictatoriale regime in Brussel, en tevens een groot begrotingstekort heeft?
Italië is een gevaar voor de EU, en wat komt dan beter uit dan een virus dat ineens opduikt, en waardoor het land straks in quarantaine en onder curatele geplaatst kan worden.
Of dachten wij met zijn allen dat dit virus dacht……. hmmmmmm Italië, dat klimaat en eten lijkt mij wel wat, laat ik daar vanuit China ineens opduiken zonder dat iemand weet hoe.
Dit virus is een gecreëerd en gecontroleerd middel wat ingezet wordt om de verliezende strijd van de Soros-achtigen krampachtig een wenteling ten goede te geven, want het geeft een ongekende en ongelimiteerde macht.
Iemand die lastig is? Oooh hij kucht, we sluiten hem gedwongen op.
Landen die te lastig worden? Kijk eens hoe snel daar ineens een uitbraak kan zijn.
Politieke tegenstanders? Wat is één slachtoffer meer of minder tussen al die anderen.
Verzet tegen vaccinaties? Dat gaan we straks verplicht doen in de strijd tegen dit virus.
Dit is de nieuwe manier van oorlogvoeren, en wij staan erbij en kijken ernaar.☹️