De wereld ziet er ineens een stuk beter uit nu ik een paar nachten goed heb geslapen. De ergste vermoeidheid is ook weg. Gisteren heb ik zelfs met Loek boodschappen gedaan en daarna zijn we nog even naar Dronten gegaan om doelloos door het centrum te slenteren.

De wereld ziet er ineens een stuk beter uit nu ik een paar nachten goed heb geslapen. De ergste vermoeidheid is ook weg. Gisteren heb ik zelfs met Loek boodschappen gedaan en daarna zijn we nog even naar Dronten gegaan om doelloos door het centrum te slenteren. We kwamen toevallig Tineke tegen die in een rolstoel werd voortgeduwd door een vriendin.
We werden door Tineke getracteerd op een kopje koffie, en zo werd het nog een gezellige middag op een terrasje in de zon.
Van haar vriendin kreeg ik tot mijn verrassing een Boeddha-beeldje, wat ik ontzettend lief vond.

Het is heerlijk weer, en de vogels maken een kabaal van jewelste. We hebben gisteren brood en kaas in de tuin gegooid, en daar zitten ze heerlijk van te eten.
Ik geniet met volle teugen.
Als vandaag de zon ook schijnt, nou, dan krijg ik mijn dosis zon-vitamines weer binnen en kan ik er weer tegenaan (in mijn eigen tempo).