Vandaag ben ik precies 1000 dagen weduwnaar, al is het tussen mijn oren niet meer dan een maand geleden, en als ik niet oppas een dag, een uur, een minuut of gebeurt het nu. Vandaag is een dag van weemoed, en prachtige herinneringen.

Vandaag ben ik precies 1000 dagen weduwnaar, al is het tussen mijn oren niet meer dan een maand, en als ik niet oppas een dag, een uur of maak ik het weer live mee. Vandaag is een dag van weemoed, en prachtige herinneringen.

Alsof een duivel zich ermee heeft bemoeid is er vandaag ook iemand jarig, de absolute tegenpool van mijn lieverd. Een groter contrast is nauwelijks denkbaar. Als ik daar aan denk word ik alles behalve weemoedig. Integendeel,  het liefst zou ik het feestvarken een keer stevig over de knie nemen.

10 Jaar geleden, in 2009, was 14 januari een dag vol onzekerheden. Op 12 januari was in Hoofddorp een groot onderzoek gedaan. 4 Dagen later, overmorgen 10 jaar geleden kregen we de uitslag: eierstokkanker met uitzaaiingen in het vetschort. Een te gecompliceerd geval voor Hoofddorp; we kregen een verwijzing voor het AvL.

Ik had een uitgebreider stuk in mijn hoofd om te plaatsen, maar uit respect en liefde voor Coby bewaar ik dat voor later.