Zoiets doet een mens goed

Dit kreeg ik vandaag binnen via email. Naarmate je ouder wordt, worden dit soort dingen belangrijker.

Hallo beste Loek,

Ik wil nog even reageren op uw website.

Het is een prachtige website en wat heeft u een moeite gedaan om zoveel en vooral complete informatie te verschaffen die zo belangrijk voor iedereen die naar Benidorm en omgeving vertrekt.

ik vind hem echt geweldig mooi.

Over onszelf, Wij hebben sinds een paar jaar dit appartement en willen de mensen die bij ons boeken natuurlijk ook zoveel mogelijk informatie geven. Wij nodigen elke gast bij ons thuis uit en 1 a 2 weken voor vertrek komen wij bij de mensen thuis om persoonlijk de sleutels te geven en een informatiemap waar in over alles wat in het appartement staat een uitleg wordt gegeven. Hoe alles werkt, van afstandsbediening tot wasmachine en lichtknopjes.

In de map staan ook een aantal uitjes, en als u het goed vind zet ik ook uw www.inbenidorm.nl erin, zodat mijn gasten ook via deze map naar uw prachtige website kunnen kijken om een en ander op te zoeken.

ik wens u een fijne avond en mijn compliment voor de prachtige website. Ik ben apentrots dat ik op uw prachtige website mag staan en vooral bedankt voor de prachtige tekst die u geschreven hebt.

met vriendelijke groet,

Ben

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/zoiets-doet-een-mens-goed/