Weer geen chemo

De chemokuur kon vandaag weer niet doorgaan; mijn bloedplaatjes waren veel te laag, 20 in plaats van 150-300. Ik was er al bang voor omdat ik de hele week weer zo moe was en omdat ik overal bloeduitstortingen had.

De dokter waarschuwde me zelfs dat ik moet oppassen dat ik me niet stoot. Als ik mijn hoofd stoot kan ik daar een hersenbloeding van krijgen. Daar ben ik erg van geschrokken. Rust is belangrijk en ik zal me daar aan houden.

Volgende week krijg ik een nieuwe kans. Als m’n bloed dan nog niet helemaal goed is krijg ik een lagere dosis of wordt de hele chemo afgeblazen.

Hoe ziek ik er ook van word, het liefst wil ik het hele chemo traject afwerken want ik ben bang dat dan niet alle stiekum verscholen motten weg zijn.

Eigenlijk ben ik altijd positief, maar vandaag ben ik wat somber maar morgen zal het wel weer beter gaan.

Deze week hou ik dus rust in de hoop dat het volgende week goed komt.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/weer-geen-chemo/