Nog een paar daagjes…

Gisteren had ik verhoging en vuurrode wangen.
Ik heb de hele dag niets anders gedaan dan slapen.
’s Avonds heb ik geprobeerd om televisie te kijken, maar ik viel steeds op de bank in slaap. Om half negen ben ik maar naar bed gegaan.
Ik had wel wat gegeten en gedronken en dat bleef er gelukkig in.

Vanmorgen werd ik om half 8 pas wakker, dus bijna het klokje rond geslapen. Ik voel me op dit moment niet zo ziek als gisteren maar heb wel overgegeven.

Ik ben wat aan het rommelen in het huishouden, zo heb ik ook wat afleiding, want die smaak die ik in m’n mond heb is met geen pen te beschrijven, zo vies. Ik kan tandenpoetsen wat ik wil of een snoepje in mijn mond doen, maar die smaak komt overal door heen.
Nou ja, nog een paar daagjes en dan hebben we dat ook weer gehad.