Eigenlijk heb ik geen bijzonder nieuws te melden, maar omdat ik weet dat er heel veel mensen mijn site bezoeken zal ik de stand van zaken even doorgeven.

Ik voel me heel goed en doe steeds meer in het huishouden, ik heb echt de neiging om alles in huis weer een goede beurt te geven. Nou ben ik altijd een juffrouw mier geweest maar door mijn ziekte kon ik dat niet meer.

Zo gek als ik vroeger deed zal ik nooit meer doen, het leven is veel te leuk om constant te lopen poetsen. Wat voor mij een graadmeter is, ik heb echt zin om dingen te doen, dat is een goed teken.

Verleden week ben ik met de trein op bezoek geweest bij Xavier, ik had die lieve schat al meer dan twee maanden niet gezien. Ik had een verhoogde knuffelfactor dus was ik blij toen ik hem zag. Het was een heerlijke dag en heb ook gezellig gebabbeld met Louise.

Toen ik weer thuis was en had gegeten merkte ik wel dat ik erg moe was, tja, alleen op stap ben ik niet gewend. Als alles goed blijft gaan is het zeker voor herhaling vatbaar.