Misschien zijn er al een paar motten verdronken

Vannacht heb ik beter geslapen dan ik had verwacht. Ik was gewaarschuwd dat ik misselijk kon worden, dus Loek had uit voorzorg al een emmer naast mijn bed gezet, maar gelukkig had ik die niet nodig. Ik ben alleen erg moe en slaperig. Ook heb ik erg rode wangen en dacht eerst aan een allergie.

Ik heb het AvL gebeld en daar vertelden ze dat het van de Dexamethason komt. Het is geen drama hoor, ik zie er nu erg zomers uit, net of ik uren in de zon heb gezeten. Morgen zal het wel een stuk minder zijn, zo vertelden ze.

Verder gaat alles goed, mijn buik is niet meer zo pijnlijk als voorgaande dagen, misschien zijn er al een paar motten verdronken in het chemodrankje, dat zou mooi zijn. Vanmiddag heeft Loek ook zelf een stuk geschreven wat er allemaal in hem omgaat, dat greep me behoorlijk aan.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/misschien-zijn-er-al-een-paar-motten-verdronken/