Mijn verjaardag is aan me voorbij gegaan

Deze keer hebben de bijwerkingen van de chemo wel erg lang geduurd; ik heb me 5 dagen lang hondsberoerd gevoeld. Pas gisteren begon ik een beetje op te knappen.

Mijn verjaardag is helemaal aan me voorbij gegaan, maar dat is zo’n drama niet. Ik ben in die tijd behoorlijk afgevallen en daar moet ik wel mee uitkijken. Ik word dus weer bijgevoederd, iedere paar uur krijg ik iets te eten.

Op dit moment voel ik me goed, we krijgen vandaag een warme dag. Dat komt goed uit want Cora komt straks mijn verjaardag een beetje navieren. Koffie en gebak in de tuin.

A.s. zondag komen de kinderen op bezoek, dat is ook weer iets om naar uit te kijken.

Bij deze wil ik iedereen bedanken die mij een verjaardagskaart of een berichtje hebben gestuurd. Ook al is die dag in een mist voorbij gegaan de dagen erna toen ik alles gelezen had, tja, toen dacht ik weer… en dat allemaal voor mij?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/mijn-verjaardag-is-aan-me-voorbij-gegaan/