Mijn bloed is goed

Vanmorgen om kwart over 8 stond de doktersassistente voor de deur om bloed te prikken. Dat ging zoals vanouds weer moeizaam, er kwam geen bloed uit, dus weer opnieuw prikken en toen was het raak.

Vanmiddag belde onze huisarts met de uitslag. Mijn bloed is boven verwachting goed, de bloedplaatjes die de laatste keer zo vervelend waren, stonden op 145, bijna normaal. Alleen mijn HB is laag maar dat is niet gevaarlijk. Morgen zal ik op advies van de huisarts Floradix halen, dan zal de vermoeidheid ook minder worden. Verder gaat het prima met mij, ik ben voor mijn doen erg actief en geniet van alles wat ik zie en tegenkom.

Zoals ik dinsdag al zei stop ik nu een poosje met schrijven, ik wil al dat motten-gedoe even vergeten.

Als er overwacht iets te melden is dan doe ik dat natuurlijk, anders wordt het pas half oktober als ik voor controle naar het AvL moet.

En verder zal ik ook iets schrijven als er iets leuks is gebeurd.
Bij deze wil ik weer alle lieve mensen bedanken voor de kaarten, bezoekjes en attenties. Telkens denk ik dan… en dat allemaal voor mij?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/mijn-bloed-is-goed/