Leeuwen en beren

Al een paar dagen voel ik me niet zo lekker, ik ben nerveus en heb een vreselijk opgejaagd gevoel. Het zal er mee te maken hebben dat 10 nnovember steeds dichter bij komt. Dan krijg ik te horen of mijn borsten preventief verwijderd moeten worden.
Ook ben ik bang voor de uitslag van het bloedonderzoek van Louise. Het zou verschrikkelijk zijn als zij ook gen-drager is.

Afgelopen donderdag hebben we een miskoop gedaan via Marktplaats. Dat trek ik me erg aan, omdat ik weer eens te goed van vertrouwen was.
We zochten een brocante secretaire voor de laptop, en vonden er een op Marktplaats bij ene Pieternel uit Hoorn. Op de foto’s zag hij er prima uit, dus we zijn hem gaan bekijken.

Bij kunstlicht kun je niet alles goed zien, maar Pieternel verzekerde ons dat hij erg goed in de verf zat. We kochten hem en manen hem meteen mee. Toen we de volgende morgen de secretaire bij daglicht zagen kon ik wel huilen. Kale plekken, blaren, druipers, kleurverschil, en het ergste was nog dat na 2 keer opendoen de verf van de scharnieren sprong. Pieternel heeft haar geld binnen en speelt dus vol overgave de vermoorde onschuld.
Weer wat geleerd, maar van zo’n voorval kan ik erg verdrietig worden.

Ik denk dat ik deze week maar een afspraak maak bij de huisarts. Op dit moment slaap ik weer aardig, maar dat gejaagde gevoel is niet prettig. Ook zal ik dan informeren of ik weer prednison mag slikken voor de reuma. De ontstekingsremmers gebruik ik al, maar de reuma wordt toch steeds erger. In beide schouders, knieën, voeten en handen.

Op dit moment ben ik geen bikkel, ik ben neerslachtig, en zie overal leeuwen en beren. Daar moet wat aan gedaan worden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/leeuwen-en-beren/