Ik probeer positief te blijven

De pijn is er nog steeds dus heb ik vanochtend vroeg naar het AvL gebeld. Ik heb gevraagd of ze eerder met de kuur konden beginnen. Dr. Sonke zal contact opnemen met de Dagbehandeling en ik zal daar over opgebeld worden. Vanmiddag om half 4 heb ik zelf maar weer gebeld, ik dacht, ze vergeten me, maar ze moeten plaatsen verschuiven en dus hoor ik morgen of woensdag pas iets.

Natuurlijk probeer ik positief te blijven maar de angst heeft vaak de overhand omdat de pijn aan blijft houden. Het is net of er met een mes in mijn buik wordt gestoken aan weerszijden van mijn buik.

Vanavond maar weer vroeg naar bed met een pijnstiller en proberen niet te veel na te denken want er is telkens zo’n duiveltje dat zegt “35% van de vrouwen met eierstokkanker leeft nog na 5 jaar”. Dat is weinig hoor, zal ik daar bij horen?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/ik-probeer-positief-te-blijven/