Ik heb genoten van mijn arrangement

Op aanraden van mijn huisarts heb ik me woensdag gemeld bij MC Zuiderzee in Lelystad

Daar werd ik binnen gehaald als de Verloren Zoon, en getrakteerd op een feest dat drie dagen heeft geduurd, waarbij ik in een rolstoel-polonaise, langs de afdelingen Spoedeisende Hulp, Röntgen, Gipskamer, Chirurgie, Anesthesie en Pre Operatieve Zorg ben geduwd.

Uiteindelijk werden de feestelijkheden op vrijdagmiddag afgesloten met een 60 minuten durende ceremonie in Operatiekamer 2, waarbij een officiële plaquette op mijn enkel werd bevestigd met 7 pennen en bouten.

Het was een bijzonder arrangement, waar Preston Palace nog wat van kan leren. Veel optredens en heel veel variatie in de shows. En iedereen was gezellig, lief en bezorgd. MC Zuiderzee heeft laten zien dat het een heel ander resort is dan enkele jaren geleden. Ik heb iedereen dan ook uitbundig bedankt voor de fijne dagen en geprezen voor de goede zorgen. Daar waren ze blij mee.

De keerzijde is, dat de feestelijkheden me zo hebben aangegrepen, dat ik de eerste maand helemaal niets mag doen, behalve mijn been zoveel mogelijk in de hoogte houden, en uiteraard veel eten en drinken.