Ik ben weer helemaal opgeknapt

De misselijkheid is gelukkig verleden tijd. Gelukkig ben ik niet zo ziek geweest als de vorige keer, toen was ik 5 dagen van de wereld.

Omdat de vorige keer mijn bloedplaatjes zeer laag waren heeft de huisarts besloten dat er donderdag iemand bij ons thuis komt om bloed te prikken. Donderdagmiddag belt de huisarts me op met de uitslag; als het nodig is kan ik dan bijvoorbeeld een bloedtransfusie krijgen.
Mijn gevoel zegt dat dat niet nodig is, maar je weet maar nooit.

Donderdag schrijf ik weer een stukje en dan stop ik waarschijnlijk voorlopig, ik wil even helemaal niet meer aan ziek zijn denken en omdat ik pas 12 oktober in het AvL word terug verwacht is er toch weinig te melden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/ik-ben-weer-helemaal-opgeknapt/