Het is officiëel

Dokter Lange heeft gebeld. Er zijn 2 tumorhaarden, eierstokken en het vetschort. Dat wisten we al, maar nu is het officieel bevestigd. De eierstok is primair, het zijn dus gelukkig geen uitzaaiingen van de borstkanker van 12 jaar geleden. Dat verhoogt de kans op succes aanzienlijk.

Eerst krijg ik 2 chemokuren om de tumoren kleiner te maken voor de operatie. Daarna volgt een zogenaamde debulking operatie, en daarna krijg ik nog 3 chemokuren.Wanneer die chemische oorlogsvoering gaat beginnen, horen we pas volgende week woensdag. Dan hebben we een afspraak met Dokter Sonke, die ons uitgebreid gaat voorlichten over de details van de behandeling.
Helaas weer een week wachten.

Mijn buikpijn is volgens dokter Lange een gevolg van de punctie die vorige week is gedaan. Alleen als ik koorts krijg moet ik meteen bellen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/het-is-officieel/