Heerlijke dag Amsterdam, maar geen chemo

Gisteren zijn we bij de internist, dokter Sonke, geweest voor controle.
Mijn tenen worden gevoelloos door de chemo, en om te voorkomen dat dat blijvend wordt, wordt de Taxol een beetje aangepast.

Na het doktersbezoek zijn we gezellig Amsterdam in gegaan; lekker gewinkeld en een beetje toeristje gespeeld. Helaas duurde het korter dan we van plan waren, want mijn voeten begonnen pijn te doen. Dus hebben we lekker op een terras een enorm glas bier gedronken, en daarna patat gehaald bij Manneken Pis, heerlijk!!!

Daarna zijn we met de tram terug gegaan naar het AvL, omdat we een kamer hadden geboekt in Het GastHuis. Dan hoefden we niet in het holst van de nacht de deur uit. Was heel gezellig, net alsof we op vakantie waren.

Vanochtend eerst bloed laten prikken en daarna naar de dagbehandeling voor de chemo, maar helaas is die uitgesteld. De bloedplaatjes waren veel te laag, 52 in plaats van 150-300.

Volgende week vrijdag gaan we het weer proberen.

Het was een forse domper, maar ieder nadeel heeft zijn voordelen. We mogen gewoon zoenen, ik mag kinderen knuffelen, ik hoef voorlopig niet te kotsen, en ik kan alles eten en drinken wat ik maar wil.