Groeten uit Benidorm

Ik heb nooit kunnen denken, dat ik in Benidorm in mijn eentje zou kunnen genieten. Ooit heb ik het zelfs onmogelijk gevonden dat ik hier eens in mijn eentje naartoe zou gaan.

Maar toch ben ik hier alweer voor de tweede keer, en ik geniet. Weliswaar soms met een brok in mijn keel, maar dat is terecht. En er zijn adressen die ik ontwijk, omdat die me een overdosis verleden toedienen. Ik heb mijn grenzen in kaart gebracht, en zo lang ik die grenzen bewaak, en heel langzaam verplaats, is het leven weer mooi, en soms zelfs prachtig.

Ik film, breng weer adressen in kaart, ga hier en daar eten. Gisteren ben ik de hele dag bezig geweest met een effectfilm die helaas direct de vuilnisbak in kon. Ik had hem geoefend in Swifterbant, maar Swifterbant is stil en Benidorm is druk, dus een effect dat in Swifterbant goed overkomt, wordt in Benidorm een gekkenhuis. Vandaag een herkansing, maar eerst ga ik de berg op om een oude film in een nieuw jasje te steken.

Lopen gaat gelukkig ook steeds beter, maar voor de grote afstanden maak ik dankbaar gebruik van een scootmobiel.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/groeten-uit-benidorm-3/