Goed nieuws

Gisteren heb ik de uitslag gekregen van de MRI scan die vorige week van mijn borsten is genomen. Er zijn geen afwijkingen gevonden!

Ik ben daar heel erg blij mee, dat lijkt me duidelijk. Nu hoef ik pas weer in mei voor controle voor mijn borsten.

11 Januari staat er een controle in mijn agenda voor de gynaecoloog dokter Lange.
Voorlopig hebben wij rust op dat gebied en heb ik over ziektes dus ook niets te melden.
Mocht er tussentijds iets voordoen, dan vermeld ik dat uiteraard.

Omdat ik nog steeds lieve kaartjes krijg, bezoekjes en ook telefoontjes wil ik bij deze de mensen weer eens bedanken die al die tijd met ons hebben meegeleefd. Het is een pittig jaar voor ons geweest maar we hebben ondanks alle verdriet en spanningen, of juist daardoor, geleerd dat er heel veel lieve en zorgzame mensen zijn.

Heel erg bedankt voor jullie aandacht en meeleven, het heeft ons door een diep dal geholpen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/goed-nieuws-2/