Een flinke tegenvaller

Vanochtend zijn we dus weer naar het AvL gegaan, in de verwachting dat ik een aangepaste kuur zou krijgen, of misschien zelfs helemaal geen kuur.

Eerst bloed prikken en daarna naar een vervangende internist. Mijn eigen internist, dokter Sonke, is op vakantie. Tot onze verbazing was mijn bloed helemaal in orde. 1 Waarde, die van de granulosyten, was nog niet binnen, maar die moest ook wel goed zijn.

Dus naar de dagafdeling voor de laatste chemo.
Daar moesten we vrij lang wachten, maar uiteindelijk kwam een verpleegkundige ons vertellen dat het feest niet kon doorgaan. Laat nu net die ene uitslag van de granulosyten veel te laag zijn, 0,6 in plaats van minimaal 1.

Ik moest een nieuwe afspraak maken voor volgende week.
Onderweg naar huis in de auto schoot mij te binnen dat dat niet klopte met wat ons vorige week is verteld.
Bij thuiskomst heb ik het ziekenhuis dus weer gebeld en tegen de dokters-assistent verteld wat ik verleden week te horen heb gekregen en gevraagd wat nu wijsheid is.
Zojuist ben ik terug gebeld en hoorde ik dat ik deze kwestie met m’n eigen internist moet bespreken en die is er aanstaande maandag weer.
Maandag na 4 uur hoor ik dus van dokter Sonke of ik nog een kuur krijg of dat het niet meer hoeft.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/een-flinke-tegenvaller/