De eerste chemo zit erin

Vamorgen waren we om 8 uur al in het ziekenhuis. Eerst werd er bloed afgenomen en daarna konden we naar de dagbehandeling. We kregen een voorlichtingsgesprek met Otto (verpleegkundige), hij vertelde alles over de chemokuur en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Mijn bloed was goed dus om 11 uur kreeg ik de eerste zak chemo, Taxol, deze duurde 3 uur.
Daarna kreeg ik nog Carboplatin, die duurde maar een half uurtje, daarna nog spoelen en om kwart over 3 was ik klaar.
Om kwart voor 5 waren we weer thuis.

Tijdens de behandeling ben ik niet misselijk geworden, daar heb ik medicijnen voor gekregen maar werd wel erg slaperig, dus heb ik een poosje mijn ogen dicht gedaan.
Op dit moment ben ik wat duizelig en mijn keel is schor, het is net of ik griep krijg maar dat zijn de bijwerkingen. Ik ga straks weer lekker op mijn bed liggen; ik heb energie nodig om te herstellen.