Dagje AvL voor onderzoeken

We zijn vanochtend om 6 uur al vertrokken, dus we hadden geen file. We waren dan ook al om kwart over 7 in het AvL, ruim op tijd; we hebben zelfs uitgebreid de krant kunnen lezen.
Rond kwart over 9 was ik aan de beurt. Er werd een infuus aangebracht, maar dat ging helemaal fout. Na de 5e poging lukte het eindelijk en mocht ik doorlopen naar de kamer van de MRI scan.Dag

Ik kreeg oordopjes in en ook een hoofdtelefoon op voor de herrie. Ria had mij gisteren gewaarschuwd dat het een vreselijke herrie gaf en dat is waar, het leek wel een bouwput. Ik hoorde kloppen, boren en timmeren, niet te geloven. Eigenlijk vond ik het best eng, maar toen ik dacht… zal het nog lang duren, was het ineens klaar, wat een opluchting. Daarna is er een mammografie gemaakt, dat is geen pretje, maar dat wist ik al.

Op de terugweg zijn we nog even naar het winkelcentrum van Almere gegaan voor wat afleiding.

Toen we thuis kwamen en ik de computer aan zette, vond ik een email van Els.
Zij kan niet meer beter worden en dat schokte mij, ik vind het verschrikkelijk voor haar.