Bijna tijd voor controle

Afgelopen maandag heb ik naar het AvL gebeld om te vragen of er op 12 oktober meteen een CT-scan gemaakt kan worden als ik voor controle bij dr. Lange moet komen.

Na een uurtje werd ik terug gebeld en hoorde ik dat er geen CT-scan gemaakt hoeft te worden. Er worden wel tumormarkers geprikt en dat moet voldoende zijn.

Als de tumormarkers gestegen zijn, dan wordt er wel een scan gemaakt omdat dat inhoudt dat de motten terug zijn.
Daar moeten we maar even niet aan denken.

Maandag zal ik gelijk vragen welke medicijnen ik weer mag gaan gebruiken voor de reuma, want die is in alle hevigheid terug gekomen.

Mijn handen, knieen en voeten doen veel pijn en heb vooral moeite met trappen lopen. Pijn is niet fijn, maar beter dan motten, dus klagen doe ik echt niet, maar een pilletje om de scherpe kantjes eraf te halen zou een uitkomst zijn.
Op die manier kan ik zelf het huishouden blijven doen want Loek is ook bijna aan het einde van zijn latijn.

Maandag horen we ook de uitslag van het erfelijkheidsonderzoek. Op 7 mei hebben we daar een gesprek over gehad in het AvL en heb ik de formulieren teruggegeven met de medische achtergronden van mijn familie.

Louise gaat maandag ook mee, voor haar is het ook heel spannend wat we te horen krijgen. Als ik het gen aan Louise heb doorgegeven dan moeten daar voorzorgsmaatregelen voor worden getrokken. Wat het voor Ernst inhoudt dat horen we dan ook wel.