8 Maart 2009

Eerst iets leuks… we hebben een buurmeisje gekregen, ze heet Nina. Het is een prachtig kindje met zwart haar. Door al die feestelijkheden aan de overkant van ons huis voel ik me prima, volop afleiding en dat is fijn.
Sem is gisteren een uurtje geweest en we hebben liedjes gezongen, zelfs “Zie ginds komt de stoomboot”. Tja, waarom niet, van zingen word je vrolijk.
We hebben de laatste dagen veel bezoek gehad. Heel gezellig, maar we moesten er wel aan wennen, we krijgen normaal gesproken nauwelijks bezoek.
We blijven zo wel op de hoogte van alles dat er in de omgeving gebeurt.

Dinsdag ga ik weer naar het AvL voor de 2e chemokuur. Er wordt dan eerst bloed geprikt om te kijken of mijn conditie goed genoeg is om de volgende kuur te geven.
Daarna een bezoek aan de internist en om 10 uur word ik verwacht op de dagbehandeling. Ik ben erg benieuwd of alles hetzelfde verloopt als de eerste keer en of de 1e kuur al iets heeft gedaan, dat kunnen ze zien aan de tumormarkers.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/8-maart-2009/