4 Mei 2009

Sorry, we waren gisteren pas om 12 uur thuis, moesten toen nog wat eten, en konden daarna de fut niet meer opbrengen om een update te plaatsen.

In het AvL hebben ze gisteren een lichte longontsteking geconstateerd, gelukkig zo licht dat ik weer naar huis mocht.

Ik had in het AvL al wat te eten gehad, maar dat smaakte me totaal niet. Ik weet niet of het aan mij ligt of aan het eten, maar niets smaakt me momenteel.

Ik moest er bijna van overgeven.
Dat heb ik gisteren ook gedaan, maar dat kwam door een man die lag te rochelen, daar kon die beste man natuurlijk niets aan doen, maar voor zulke geluiden ben ik allergisch.
De verzorging in het AvL is perfect, iedereen is vriendelijk en behulpzaam, een betere behandeling kun je niet krijgen.

De dokter vond het nodig dat er een longfoto werd gemaakt, en dus werd er maar een radioloog van huis naar het AvL opgeroepen.

Volgens de dokter gisteren gaat de operatie vrijdag gewoon door. Mijn HB was 5,2 dat is een grensgeval maar geen reden om de operatie niet door te laten gaan. De broeder zei: “Desnoods geven we je gewoon een zak bloed.”

Vanmorgen weer bloed geprikt bij de huisartsenpraktijk wat dan door wordt gefaxt naar het AvL.

Op dit moment voel ik me een stuk beter dan gisteren, de medicijnen doen dus hun werk al.
Ik hou me verder maar rustig en blijf deze 3 dagen voor de opname gewoon thuis; ik wil niet het risico lopen dat ik ergens een virusje of een bacterie oploop. Vooral die Mexicaanse griep vind ik eng.

Ik ga dus gewoon lekker iedereen opbellen, om te kletsen over van alles en nog wat. Daar hoort kanker ook bij; ik heb het nu eenmaal, het hoort bij mijn leven.
Ook de ziektes van dierbaren horen bij mijn leven, maar wat niet bij mijn leven hoort zijn de ziektes van vrienden van dierbaren of van kennissen van kennissen.
Ik wil geen spannende verhalen over mensen die goed vooruit gingen, maar die op de laatste pagina van het boek toch nog onverwacht overlijden.