3 Maart 2009

Gisteren ontdekte ik na het douchen dat de voorspelde haaruitval begonnen is. Ik lijk wel zo’n Perzische poes, als ik een borstel over mijn hoofd haal, blijven er hele plukken haar aan de borstel hangen. UIteraard wist ik dat het zou gebeuren maar je staat toch raar te kijken.

De pruik staat klaar voor gebruik, maar ik heb het gevoel van aftakeling nu wel heel erg omdat mijn huid ook lelijk wordt.
Ik ben een ijdeltuit en wil er graag leuk uitzien, maar alle vlekjes in mijn gezicht weg werken lukt gewoon niet.

Vandaag komt de huisarts langs, ik zal dan even vragen of ze naar mijn keel kijkt want die is pijnlijk. Zondagavond had ik ook wat verhoging, dat is geen drama, maar dinsdag de 10e maart gaan ze de mottenplaag weer te lijf met een chemokuur, en als ik dan niet helemaal in orde ben, wordt de kuur uitgesteld en daar voel ik niets voor.

Verder gaat het goed, het eten smaakt me prima en ik zorg er voor dat ik voldoende vitamines binnen krijg. Ik wil winnen, dus moet ik goed eten. Dat heb ik van mijn schoonvader geleerd.