Meteen naar de inhoud

3 April 2009

  • door

De bloedwaarden waren goed, dus kon de derde chemokuur gelukkig vandaag doorgaan.

De snelheid van het infuus is aangepast en ik kreeg extra medicijnen. Dat hielp, want ik heb geen last gehad van een allergische reactie.

Daarna hebben we een gesprek gehad met de stoma-verpleegkundige, wat we best wel heftig vonden. Een kunstmatige uitgang in mijn buik is niet iets waar ik naar uitkijk. Het is nog helemaal niet bekend of ik een stoma krijg, maar het is een mogelijkheid en dus moest het worden besproken.
Daarna hadden we een gesprek met de anesthesist, die ons uitlegde hoe de narcose in zijn werk gaat. Een dag voor de operatie krijg ik een slangetje door mijn neus naar mijn dunne darm voor sondevoeding, en ik krijg een piepklein slangetje in mijn ruggengraat voor een spierverslapper en pijnstillers. Tijdens de operatie word ik volledig onder narcose gehouden.

Het was een lange dag; we waren zoals gebruikelijk om kwart over 7 al in het AvL en we kwamen om half 5 pas buiten.

Ik ben op dit moment niet misselijk maar erg moe, dus hou ik het kort.

Uiteraard houden we jullie de eerste dagen na de kuur op de hoogte en als het mij niet lukt… dan schrijft Loek natuurlijk.