28 Mei 2009

Gisteren zijn we bij dokter Sonke geweest van het AvL. Het verbaasde de dokter dat ik er zo goed uitzie en snel herstel. Zoals eerder vermeld heb ik nog 3 chemokuren tegoed om de achtergebleven kleine motten om zeep te helpen, die kleine motten waren niet te zien tijdens de operatie maar zijn voor de dag gekomen doordat stukjes weefsel op kweek zijn gezet.

Dokter Sonke zal me weer aanmelden bij de dagbehandeling zodat ik ingepland kan worden voor de chemokuur. Ik word dan opgebeld wanneer ik kan komen voor de kuur.
Nu maar hopen dat het snel is, want eerlijk gezegd heb ik alles het liefst zo snel mogelijk achter de rug, want dat overgeven vind ik heel naar. Gelukkig heb ik een methode ontdekt dat het overgeven makkelijker gaat, ik moet gewoon, als ik misselijk ben water drinken, dan heb ik tenminste wat in mijn maag wat er uit kan, want met een lege maag is het erg benauwd om over te geven, zeg maar rustig, het is net of je stikt.

Na het bezoek aan dokter Sonke zijn we ook nog even op de verpleegafdeling geweest waar ik heb gelegen. Petra was ook heel verbaasd dat ik er zo goed uitzie en vond het leuk om ons even te zien.

We waren pas om half 6 thuis en toen was ik best moe, dus vandaar dat ik vandaag pas het stukje over gisteren schrijf.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/28-mei-2009/