Meteen naar de inhoud

28 Maart 2017

  • door

Geert heeft over aandacht van de pers weer niet te klagen (ook al zal hij dat ongetwijfeld wel doen).

De Telegraaf vindt het nodig om maar liefst 3 keer een artikel te plaatsen over de hyper-populist Wilders die zich beklaagt over “populisme” van Rutte. Wilders zelf heeft verklaard niet te willen regeren met de VVD, maar doet sinds de verkiezingen niets anders dan als een loopse Yorkshire Terrier tegen de benen van Rutte aan rijden.

Zelf heb ik een prachtige dag gehad. Ik ben wegens plotselinge klachten in MC Zuiderzee door de molen gehaald.
Kan een ziekenhuisbezoek een dag mooi maken? Dat kan inderdaad. Het simpele feit dat dierbaren direct alle (drukke) werkzaamheden laten vallen om met me mee te gaan, is hartverwarmend. De fijne gesprekken onderweg waren kersen op de taart.

En wat ook indrukwekkend is, ondanks al ons gezever over de zorgkosten “waar we niets voor terug krijgen”, is dat zowel in de huisartsenpraktijk als in het ziekenhuis direct tijd wordt vrij gemaakt voor onderzoeken en consulten.

Het heerlijke weer was fijn en lastig tegelijk, omdat dit Coby’s favoriete seizoen was. Nog 3 weken en ik heb alles een keer als weduwnaar meegemaakt.
Verdriet is goed; dat wil ik de rest van mijn leven blijven voelen. Maar verdriet moet geen cirkelzaag zijn, die voortdurend je ziel klieft. Vandaag was hij dat niet.