26 Maart 2009

Ik voel me nog steeds hangerig en misselijk, en ik heb last van diarree. Aan eten moet ik niet denken. Ik heb vanmiddag naar de Dagbehandeling van het AvL gebeld, omdat ik me ongerust voelde.

De verpleegkundige, die ik aan de lijn kreeg, vertelde me dat ik waarschijnlijk toch buikgriep heb. Op dit moment is mijn weerstand op het dieptepunt dus ik kan zomaar van alles oplopen. Ze heeft een recept naar de apotheek gefaxt tegen de misselijkheid. Ik moet hoe dan ook eten anders verzwak ik, vertelde ze. Als ik me morgen nog niet beter voel, moet ik weer opbellen.

Sinds gisteren heb ik ook kleine rode plekjes in mijn gezicht. Die zijn volgens haar ontstaan door het overgeven. Ik heb weinig bloedplaatjes, waardoor mijn bloed slecht stolt. Bij het overgeven ontstaan er stuwingen, die onderhuidse bloedinkjes veroorzaken.
Ook als ik koorts krijg moet ik meteen bellen, zelfs als het ‘s nachts is.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/26-maart-2009/