21 Maart 2009

Er is niet veel te melden, ik voel me goed, wat wil een mens nog meer!

De voorgaande dagen heb ik zelf het huishouden helemaal gedaan, Loek kookt alleen, dat vindt hij leuk en ik vind koken helemaal niets.

Alles wat hij me voorzet is lekker, m’n smaak is weer helemaal terug, dus moet ik toch een beetje uitkijken dat ik niet dichtgroei.
De 30e Maart moeten we naar het AvL voor een CT-Scan en een uurtje daarna hebben we een gesprek met dr. Lange. We zijn erg benieuwd of de chemo zijn werk heeft gedaan en of de tumors/motten kleiner zijn geworden.

3 April hebben we een gesprek met Dr. Sonke, de internist en meteen daarna volgt dan hopelijk de 3e chemokuur en als alles mee zit word ik dan 4 weken daarna geopereerd.

April wordt dus een spannende maand. Voor het zover is wil ik de tuin mooi maken en nog wat plantjes poten. Het voorjaar doet wonderen met mij, ik wil buiten zijn en lekker keuvelen met zo nu en dan een buurkindje, dat is hartstikke gezellig en kinderen zijn zo onschuldig. Sem zei van de week: Waarom heb je nu je doekje niet om?
Zo’n klein mannetje ziet meer dan wij denken.

Als deze week blijft zoals nu, dan schrijf ik de 30e maart pas weer, anders val ik toch telkens in herhaling, en daar zitten jullie ook niet op te wachten.