2 Mei 2009

De afgelopen week was ik erg moe, maar dat kwam door mijn te lage HB, maar het gaat nu de goede kant op. Gisteren heb ik getuinierd en verder lekker gerommeld in en om het huis en uiteraard gezellig met Loek buiten gezeten.

A.s. maandag moet ik weer bloed prikken, als dat goed is word ik donderdag opgenomen en vrijdag de 8e mei geopereerd. Eerst maar afwachten of mijn bloed goed is, anders heb ik weer zo’n domper.
Uiteraard hoop ik dat alles doorgaat omdat mijn buik gevoeliger gaat worden, ook heb ik telkens rugpijn. Onbewust krijg ik dan rare gedachten zoals, zullen m’n nieren aangetast zijn? Volgens mij is dat menselijk als je zo denkt maar ik verzet me er wel tegen, het kan natuurlijk ook ouderdom zijn die rugklachten, hihi

Alles bij elkaar is het niet altijd makkelijk.
Ik ben eigenlijk heel positief, maar soms krijg ik reacties waar ik niet op zit te wachten en dan ga ik piekeren.
Dan moet ik weer uren met Loek praten om tot rust te komen. Wat zou ik zijn zonder mijn Loek, mijn steun en toeverlaat?

Als de opname doorgaat, dan wordt dat uiteraard vermeld, anders zijn jullie mij allemaal kwijt he?

Donderdagavond zal Loek hier dan ook het adres, kamernummer etc. van het ziekenhuis vermelden.

Nu maar duimen dat het doorgaat