18 Maart 2009

Ik voel me vandaag perfect en heb wat in het huishouden gedaan. Rond koffietijd kreeg ik bezoek van de buurvrouw met een prachtige plantenbak. Daarna nog meer bezoek, we hebben lekker gelachen, het was heel knus en gezellig.

Ook veel telefoon, maar daar kon ik niet te veel tijd aan besteden i.v.m. mijn bezoek, maar die bel ik morgen wel terug.
Vanmiddag in de zon gezeten met mijn borduurwerk.
Op zo’n moment besef je extra goed hoe mooi het leven is, de vogels die je hoort fluiten en het buurjongetje dat maar naast me blijft zitten voor de gezelligheid, heel bijzonder.
Mijn allerkleinste buurmeisje Nina is laat in de middag ook nog geweest, ik kreeg nu de gelegenheid om haar vast te houden want de voorgaande keren lag zij lekker te slapen.

Ik voel me bevoorrecht met zoveel lieve mensen om me heen.Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de lieve kaarten, kleurplaten, emails, bloemen en andere attenties. Heel erg bedankt lieve mensen, dit zijn allemaal vitamines voor me.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/18-maart-2009/