16 Maart 2009

8 uur ’s ochtends
Vannacht heb ik slecht geslapen omdat mijn benen pijn deden. Ik ben er maar uitgegaan om een flinke pijnstiller in te nemen maar de pijn zakte nauwelijks af. Omdat ik niet goed heb geslapen voel ik me vandaag helemaal niet lekker, ik ben huilerig en gewoon erg moe.

1 uur ’s middags
De pijn in mijn benen is nu een stuk minder.
Vanmorgen alleen wat lopen rommelen in huis, een vaasje van plaats veranderd en schelpen in een bokaal gedaan en daar was ik erg moe van, dus daarna weinig gedaan.
Straks ga ik met Loek even naar de apotheek voor een gekleurde dagcreme, mijn huid wordt erg lelijk van de chemo; er verschijnen overal rare vlekken en dat vind ik lelijk. Dat moet dus gecamoufleerd worden want als ik zo lelijk ben, voel ik me nog onzekerder en zieker en dat is niet leuk.
M’n eetlust is prima, ik heb net een flink bord bambix op, goed voor de stoelgang want dat is een drama.