15 Maart 2009

Gisteren voelde ik me stukken beter dan voorgaande dagen; ik heb niet meer overgegeven en had weer trek in eten, zelfs koffie smaakte me lekker.

Ik heb zelfs weer wat aan het huishouden gedaan, ik voel me dan helemaal in m’n element, poetsen is gewoon leuk. Als je niets kan omdat je te ziek bent, dan ga je beseffen dat werken heerlijk is.
Gisteren kreeg ik zelfs de neiging om viooltjes in de bakken te zetten buiten, maar dat is te hoog gegrepen, daar moet ik nog even mee wachten. Ik vraag wel of Xavier volgende week komt helpen, die lieverd wil niets liever dan “tuinruimen”, zo noemt hij dat. Oeps ik loop weer te hard van stapel, eerst maar afwachten hoe deze week verder verloopt, maar mijn gevoel zegt… nu ga ik weer opknappen en word ik weer een sterke meid.

We gingen al om kwart over 10 naar bed en ik heb geslapen tot 8 uur vanochtend. Ik ben goed uitgerust en heb mijn sinaasappelsap goed laten smaken. Over een uurtje eet ik weer iets want veel dingen tegelijk staat me tegen. Nu ga ik eerst strijken en daarna neem ik een lekker schaaltje boerenland-vanillevla. Het is wel een miljoen calorieën, maar daar mag ik niet op letten van de dokter. Ik moet tenslotte aansterken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/15-maart-2009/