13 Mei 2009

Eigenlijk zouden we vandaag op vakantie gaan naar Benidorm, maar vanwege het mottenprobleem hebben wij de vakantie moeten annuleren.

Toen ik vanmorgen wakker werd en de vliegtuigen hoorde, want we zitten hier vlakbij Schiphol, moest ik daar aan denken. Gelukkig zijn de motten weg en kunnen we plannen maken om in september met vakantie te gaan.

Vanmorgen kwam dokter Lange weer langs en zei dat de epidermaal morgen gestopt wordt en dat we dan moeten kijken hoe het met de pijn gaat.
Hij zei nogmaals dat ik vrijdag naar huis mag, als het tenminste goed gaat met de pijn.

Toen de dokter de gang op liep zei hij tegen mijn eigen Petra “Hadden we maar iedere dag zo’n patient”
Dat is toch een compliment want ik moet zeggen, ik ben vrolijk en zou de hele wereld willen omarmen, dat straal ik waarschijnlijk ook uit.

Petra, mijn evv (eerste verantwoordelijke verpleegkundige) heeft net afscheid genomen omdat ze een paar dagen vrij heeft. Met haar heb ik hele gesprekken gevoerd; zij was mijn steun en toeverlaat en hielp mij met alles. Als wij in het AvL voor controle komen, dan zullen we haar zeker opzoeken.

Op dit moment zit Loek gezellig naast mij een boekje te lezen en schrijf ik voor mijn site. We hebben de radio heel zachtjes aan met muziek uit de jaren 60, zelfs Adamo heb ik net gehoord.

Mijn eetlust is weer helemaal terug, ik heb vanmiddag weer een tosti op en vanavond wordt het patatjes/worteltjes met een vegetarische burger en als toetje kwark met vers fruit. Terwijl ik dit schrijf besef ik dat ik ook Italiaanse salade heb ingevuld, tjonge ik ben wel iets TE enthousiast geweest met een menu samenstellen. Als ik het niet op krijg dan voeder ik Loek wel iets bij.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/13-mei-2009/