11 Juni 2009

Vandaag zijn we weer naar het AvL geweest voor de 4e chemokuur.
Om de file voor te wezen zijn we om 6 uur al vertrokken van huis. Om kwart over 7 waren we al in het AvL. Om 8 uur hebben we bloed geprikt en zijn daarna naar de dagbehandeling gegaan waar de pret weer kon beginnen.
Alles ging goed, ik kreeg geen allergische reactie en rond 2 uur waren we klaar.

Doordat de kuren nu weer zijn begonnen zal mijn haar wel weer uitvallen, snik, het ging juist weer lekker groeien. Nee hoor ik hoef niet te huilen want mijn pruik krijgt heimwee naar mijn kale bolletje en die gaat dus weer gebruikt worden.
Nooit geweten dat ik zo snel zou wennen aan een kaal hoofd en nu mijn haar weer groeit vind ik het gewoon vreemd. Loek heeft speciaal een foto gemaakt zodat jullie kunnen zien hoe ik er nu uit zie.

Verder gaat het goed, op dit moment ben ik slaperig en heb een vreselijke droge mond, maar dat is herkenbaar van de vorige kuren. Er staat dus constant een glas sap naast mij zodat ik telkens wat kan drinken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vanweezep.info/11-juni-2009/